Diensten

Loopbaanoriëntatie, begeleiding of coaching

Vragen waar ik je bij kan helpen:

  • Je weet niet wat je volgende loopbaanstap is.
  • We staan stil bij wie je bent, wat je talenten, drijfveren en ontwikkelpunten zijn, en waar je interesses liggen. We onderzoeken grondig passende loopbaan richtingen middels een aantal testen. Als je weet welke richting je uit wilt, kan er gericht worden gewerkt aan je profilering via social media en diverse netwerken. Ik help je met je CV en motivatiebrief maar ook met het oefenen van een sollicitatiegesprek.

Duurzame Inzetbaarheid Coaching

Ben je niet meer betrokken en gemotiveerd om met veranderingen om te gaan? Ik stimuleer je om zelf in actie te komen en te werken aan je eigen inzetbaarheid. De uitgangspunten van deze vorm van coaching zijn het verkrijgen van concrete kennis en inzichten om gezonder en langduriger te kunnen werken. Is dit niet bij je huidige werkgever, er zijn vaak veel andere mogelijkheden om je verdere werkjaren aangenaam te werken of op een andere manier op te lossen.

Ik help je er graag bij!

CV maken en Sollicitatietraining

Met een mooi sjabloon ga je aan de slag met een CV dat bij je past. Ik help je om jouw kwaliteiten naar voren te brengen in een passend CV.

Stress/burnout coaching & verzuim begeleiding (RCCM)

Spanningen en stress maken steeds vaker onderdeel uit van het dagelijks leven. Je bent 24/7 beschikbaar voor het werk maar je hebt ook een sociaal leven. Hoe houd je alle ballen in de lucht en hoe houd je dat vol.

Ruim 1 miljoen Nederlanders heeft last van werkstress of een burn-out. De gevolgen zijn groot: het maakt je lichamelijk en mentaal kwetsbaar. Stress coaching zet je met beide benen op de grond. Je leert op een gezonde manier met spanningen en stress om te gaan.

  • Je krijgt meer controle over je leven.
  • Betere balans tussen werk en privé.
  • Weer plezier in je werk.

Wandelen en coachen

Je hebt het vreselijk druk en neemt weinig tijd voor jezelf. Je hebt stress, slaapt slecht en je hebt weinig energie. Dan is het tijd voor een heerlijke wandeling door de Larense natuur.

Je komt echt in contact met jezelf. Ik wandel mee en ik luister naar je, ik reflecteer en geef je advies en skills om vertrouwen en energie te krijgen en jezelf centraal te zetten.

Na twee wandelingen heb je al veel bereikt en heb je weer energie om verder te gaan.

Overgang Coaching

Ben je vrouw en zit je niet lekker in je vel? Functioneer je niet meer zoals gewend terwijl je nog midden in het leven staat? Dan is de kans groot dat je last hebt van overgangsklachten en in de overgang zit.

Naast de lichamelijke veranderingen is de overgang ook een fase van mentale, sociale en emotionele veranderingen. Het is ook een periode van balans opmaken. Wat voel je? Wat vind je écht belangrijk in het leven? En hoe ga je verder?

Als vrouw en casemanager RNVC weet ik hoeveel impact de overgang kan hebben. Als coach kan ik je helpen om antwoord op deze vragen te vinden en hiermee om te gaan.

Vragen

 Mijn bedrijf gaat reorganiseren en ik ben al boven de 40 jaar

Door mijn opleiding als Duurzame Inzetbaarheids coach weet ik belemmeringen weg te nemen en de toekomst positief te zien. De focus ligt op een waardevolle toevoeging die je als 40-plusser kunt bieden in de maatschappij en het belangrijkste: geloof in jezelf. Ik help je gedurende het gehele traject.

Ik ben ontslagen.

We nemen de tijd en bespreken het verlies van de baan, we bepalen de koers en vervolgens gaan we een concreet zoekprofiel opstellen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We sluiten aan met

LinkedIn, Personal Branding, CV en versterken je sollicitatieskills.

Weet je niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden?

Gedurende de gesprekken krijg je inzichtelijk hoe je time-management moet toepassen, zo komt er meer rust en overzicht in je leven zodat je leven weer beter in balans komt.

Ervaar je, nu de kinderen uit huis zijn, het lege nest syndroom?

In coachingsgesprekken wordt het inzichtelijk dat het leven erg leuk kan zijn door de nieuwe mogelijkheden. Ik laat je deze mogelijkheden zien en samen bewandelen we jouw nieuwe weg.

Weet je niet hoe je verder wilt in je loopbaan?

De begeleiding die ik je geef, ik volg je van A tot Z, laat je inzien hoe jij weer verder kan met je loopbaan.

Vind je het moeilijk om ‘NEE’ te zeggen?

De tools die ik je geef laten je inzien dat NEE zeggen niet zo moeilijk is. Aan de hand van voorbeelden en situaties wordt het herkenbaar.

Begrijp je niet waarom je je doelen niet behaalt en wil je dit verder onderzoeken?

Gezamenlijk bespreken we deze doelen, wat heb je ervoor nodig en hoe kom je daar?

Voel je je geblokkeerd, ervaar je gevoelens van depressiviteit of woede en wil je ook deze loslaten?

Gezamenlijk bespreken we wat je boos maakt, bij mij mag je kwetsbaar zijn. Samen bespreken we deze gevoelens waardoor dit komt en wat jij nodig hebt om een stap te zetten.

Als deze gedachten je aanspreken, kunnen we samen gaan onderzoeken wat jou beweegt.

RESULTAAT

⦁ Je voelt je innerlijk vrij,

⦁ Je durft volmondig ‘nee’ te zeggen en voor jezelf op te komen,

⦁ Je durft op avontuur te gaan,

⦁ Je wordt weer een vrije vrolijke persoonlijkheid!

Want als jij gelukkig bent dan straal je dat uit en wordt jouw omgeving ook blij!